Services

Advies

Bij ons kan u “vrijblijvend” terecht voor een advies of checkup op maat van uw benodigde of huidige producten en diensten.  De meeste Belgen zijn te braaf op dat vlak om niet te checken of ze met hun huidige producten niet veel goedkoper elders zouden kunnen verdergaan.  Dat verklaard meteen ook waarom België het duurste land is voor internet e.a.  Waarom zou een provider zijn prijzen omlaag moeten halen, als de klanten braaf blijven betalen en niet gaan lopen omwille van te hoge prijzen.  Het feit dat V&C telecom alle providers vertegenwoordigd, maakt dat u steeds een objectief advies krijgt dat voor U het meest geschikt of het voordeligste uitkomt.

Aankoop

Met veel plezier adviseren wij u over de aankoop van een nieuwe Smartphone, tablet, Laptop, PC, …

Wij adviseren u ook over de geschikte accessoires die u mogelijk nodig heeft uit ons ruim assortiment van verscheidene accessoires.

U kan bij ons tevens terecht voor de aankoop van Smartphones in combinatie met abonnementen, waardoor u een bepaalde korting verkrijgt. U heeft tevens de mogelijkheid om uw hardware producten zoals Smartphone, tablet, Laptop, PC, maar ook wearables zoals smartwatches te verzekeren tegen elke schade die de garantie niet dekt.

Installatie

U kan bij ons terecht voor de installatie van Smartphones, Tablets, Laptops, PC’s.

Wij maken de toestellen starters klaar en installeren de gewenste programma’s en software.  Ook het overdragen van data is mogelijk indien de vorige toestellen nog naar behoren werkende zijn.

Reparaties

V&C telecom is een erkend en gediplomeerd servicepartner van o.a. Samsung en Apple.  Wij herstellen Smartphones, tablets, laptops en PC’s.

Reparaties worden uitgevoerd in eigen atelier, met originele, kwaliteitsvolle onderdelen met garantie.  

Onze technieker is gediplomeerd als o.a. Nokia Care technician Level 2, iLabo Apple service technician, Art Of Repair Micro soldering en Dynafix Level 2 soldering.

Binnen het mogelijke, trachten wij een one-day-repair uit te voeren, zodat u uw geliefde toestel binnen de kortst mogelijke tijd retour krijgt.

Bespaar tot €600/jaar!

Laat elk jaar jouw tarieven vrijblijvend nakijken